Sunday, February 20, 2011

LA σε λέει (openSUSE Marketing Hackfest)


Είμαι τόσο ενθουσιασμένος και δεν μπορώ να το κρύψω a.k.a I'm so excited and I just can't hide it που λέει και το Disco-άσμα. Σε μερικές ώρες πετάω για Ρώμη και από εκεί για Λος Άντζελες όπου και πάω για να παραστώ στο Marketing Hackfest όπου και είμαι καλεσμένος για δουλέψω μαζί με την υπόλοιπη ομάδα marketing της κοινότητας openSUSE για την προώθηση της έκδοσης 11.4 που κυκλοφορεί σε μερικές μέρες και όχι μόνο.

Αυτή η συνάντηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την κοινότητα openSUSE μιας και είναι το πρώτο Marketing Hackfest  που διοργανώνετε και μάλιστα γίνετε ακόμα σημαντικότερη δεδομένου ότι βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την δημιουργία του openSUSE Foundation. Σχεδόν όλες οι σημαντικές προσωπικότητες της κοινότητας θα βρίσκονται εκεί, αρχής γενόμενης της παρουσίας και συμμετοχής του Άλαν Κλάρκ, προέδρου του Δ.Σ του openSUSE.

Ένας από τους λόγους που είμαι τόσο ενθουσιασμένος είναι ότι όπως όλα δείχνουν θα μάθω πάρα πολλά πράγματα γύρο από πάρα πολλά πράγματα. Επίσης θα γνωρίσω επιτέλους όλους αυτούς τους ανθρώπους με τους οποίους μιλάω και δουλεύω καθημερινά.
Μείνετε συντονισμένοι...

No comments:

Post a Comment