Wednesday, May 16, 2012

2ο openSUSE Collaboration Summer Camp



Ο καιρός έχει ζεστάνει για τα καλά και ήρθε λοιπόν η ώρα να κανονίσουμε ξανά τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις για φέτος. Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί για το φετινό openSUSE Collaboration Summer Camp !!! 
Τι θα κάνουμε είπες;

Θα μαζευτούμε όλοι μαζί δίπλα στη θάλασσα για να παρακολουθήσουμε διάφορα workshops (μην ξεχάσετε να φέρετε τα laptop σας!) και θα δουλέψουμε πάνω στα αγαπημένα μας projects! 
Πότε;

Το Παρασκευοσαββατοκύριακο 20-21-22 Ιουλίου 2012! 
Πού;

Στο ξενοδοχείο Grand Platon Hotel ( www.grandplaton-hotel.gr ) στην Ολυμπιακή Ακτή στην παραλία Κατερίνης. Λεπτομέρειες για το πώς να έρθετε μπορείτε να βρείτε εδώ. 
Ποιός;

Η ελληνική κοινότητα openSUSE που διοργανώνει το 2ο openSUSE Collaboration Summer Camp θα φροντίσει για την ομαλή ροή του προγράμματος, το χώρο και τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης. Απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με το ΕΛ/ΛΑΚ οι οποίοι μπορούν τόσο να συμμετέχουν όσο και να πραγματοποιήσουν το δικό τους workshop! 
Γιατί να έρθω λοιπόν;

Στόχος μας είναι να φέρουμε πιο κοντά τις κοινότητες, ενθαρρύνοντας τη συνεργασία και δουλεύοντας όλοι μαζί πάνω στα projects που μας ενδιαφέρουν, ενώ ταυτόχρονα να ενδυναμώσουμε την επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη της ελληνικής κοινότητας ΕΛ/ΛΑΚ. Φυσικά δε θα λείψουν οι αμέτρητες βουτιές στη θάλασσα και οι άφθονες μπύρες, διότι αγαπάμε αυτό που κάνουμε και περνάμε ωραία συνεισφέροντας στο ΕΛ/ΛΑΚ ακόμα και το καλοκαίρι! 
Όσοι θέλετε να συμμετέχετε, επικοινωνήστε μαζί μας και δηλώστε συμμετοχή ώστε να μπορέσουμε να οργανώσουμε καλύτερα τη διαθεσιμότητα των δωματίων! 

Για περισσότερες πληροφορίες & δήλωση συμμετοχής: 
- Επικοινωνήστε μαζί μας στο summercamp@os-el.gr 
- Μπείτε στο κανάλι μας #openSUSE-el στον IRC server Freenode. 

No comments:

Post a Comment